IndeksCalendarOSSSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLog ind

Share | 
 

 Udveksling

Go down 
Gå til side : 1, 2  Next
ForfatterBesked
Zarya

Zarya

Fulde navn : Aleksandra Zaryanova
Race : Varulv
Alder : Halvgammel
Antal indlæg : 1084
Join date : 10/06/18

IndlægEmne: Udveksling   Lør jun 30, 2018 11:11 pm

Tidspunktet var kommet. Det var natten, hvor der skulle byttes. Zarya både frygtede byttet og glædede sig. Hun havde brug for at få flokken samlet igen ... men, det kunne ikke længere lade sig gøre. Zaryas menneskedel vidste at det var det bedste for Sombra at tage hjem til sine forældre, men hendes ulv forstod det ikke. Den rassede og snerrede af tabet og Zarya havde været i dårligt humør hele dagen. Hun havde snappet af både Genji og Lene. Nu, hvor timen så endelig var her, var det endnu svære at holde bæstet nede og en del af hende frygtede for mødet med vampyrerne. Det ville forhåbentligt hjælpe, når Angela ankom. Noget andet der gjorde hendes ulv vred var tanken om deres udsatte Omega i vampyrernes hænder. Men det var heldigvis snart forbi. Zarya trådte ind i den aftalte lysning.

Lena gik ind i lysningen ved Zaryas side og kæmpede for at holde humøret oppe. Det var ikke en nem opgave, hendes ulv begræd tabet af deres nye ulv og rasede over deres mages afsked. Lena havde forsøgt at forklarer hende at Amélie ikke var deres mage, men det nyttede intet. Ulven havde besluttet sig. Det hjalp heller ikke at hun fra de andre i flokken modtog en forvirrende blanding af glæde og sorg. Alle havde splittede følelser om natten. Hun sukkede svagt og tillod sig et længselsfuldt blik mod Amélie, hvis snor hun hold, før hun rettede sig op. Hun måtte være klar, hvis det var en fælde ...

Genji, der tidligere ikke havde følt andet end glæde over at kunne se sine venner igen, var nu ramt af samme trykkede stemning som resten. Deres følelser skyllede over ham og forstærkede hans egen usikkerhed. Hanzo ville være til udvekslingen .. og de var ikke ligefrem skiltes på gode terms. Hvordan ville det være? Ville det være sidste gang han så si bror? Tanken gav ulven lyst til at hyle i smerte ... han kunne ikke klarer at miste ham igen så kort tid efter at have fået ham. Genji var bag Lena i formationen


_________________
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sombra

Sombra

Fulde navn : Olivia Guillard Reyes
Race : Varulv
Alder : 17 år
Antal indlæg : 959
Join date : 10/06/18

IndlægEmne: Re: Udveksling   Lør jun 30, 2018 11:21 pm

Amélie gik med rolige skridt igennem skoven og rejst pande. Hun så ikke på nogle af varulvene, heller ikke Lena eller Sombra. Det kunne være en fælde. Hvorfor det havde taget Gabriel så længe at komme til denne konklusion vidste hun ikke, men der kunne være sket noget andet. Det kunne være et baghold… og der var pludselig tre folk der skulle beskyttes. Sombra som førsteprioritet, men forhåbentlig også den der var mindst risiko for rent faktisk var et target. Zarya, som Sombra uden tvivl var blevet for glad for og ville føle stor smerte og sorg over døde… og Lena. Som ikke skulle dø. Hendes øjne og øre var opmærksomme og hun havde allerede fundet ud af præcis hvor meget hun kunne bevæge sig i sine reb og hvordan hun ville beskytte alligevel alt efter hvor angrebet kom fra.

Sombra var… splittet. Rigtigt splittet. Hendes ulv… hendes ulv var ulykkelig, vred og mere oprørsk end nogensinde. Ulven havde fundet en flok og en mage og var meget lykkelig. Der var endda mulighed for at besøge Amélie og Gabriel, så der var slet ingen problemer. Man behøv heller ikke bo med forældrene hele livet!...
Men Sombra havde valgt at tage hjem, hun savnede sin far, hun ville gerne se sin mor i trygge hænder, hun havde ikke tænkt sig at blive SNYDT til at gå med flokken og Zarya… Zarya ville ikke det hun ville. I hvert fald ikke som hun ville det. Sombra ville ikke kun have Zarya når hun var ulv, men også som kvinde… ikke at hun ville selvfølgelig, hun kunne da bare finde nogen andre!...... om en 100 år måske… Hun var i sin ulveform, ikke i reb, men ved sin mors søde. Ørene lidt hængene ned.

_________________
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gabriel

Gabriel

Fulde navn : Gabriel Reyes
Race : Vampyr
Alder : Old
Antal indlæg : 955
Join date : 10/06/18

IndlægEmne: Re: Udveksling   Lør jun 30, 2018 11:33 pm

Gabriel gik med lage, faste skridt mod lysningen. Nu var det nu. Han mærkede uro, bekymring og håb røre sig i brystet. Men også vemod. Han ville få Sombra og Amélie tilbage, men det ville betyde tabet af Jesse, noget det først for nyligt var gået op for ham ville gøre ondt. Rigtig ondt. Men det var det bedste for alle. Både ham og Jesse, det kunne ikke fortsætte, ulven var for afhængig af bid til at være sikker .. og savnede sin flok. Og Gabriel savnede Amélie og Sombra. Tanken om at se dem igen løftede hans humør. Men det blev hurtigt tungt igen af bekymring om, hvad der var sket dem, hvordan de havde det .. om det var en fælde ..

Bag Gabriel gik to af hans mænd og bar buret med Angela mellem sig. Ved siden af buret gik Moira med rank ryg og stolt mine. Hun prøvede ikke at lade sit ansigt visse sine følelser, de var ikke noget hun ønskede de andre vampyrer kendte til. Heller ikke Angela, det risikerede at gøre varulven trist. Hun blev så hurtigt bekymret for andre, og Moira ønskede ikke at give hende mere at bekymre sig om. Hun kunne allerede mærke at det ville være hårdt ikke at have den hvide ulv på sit kontor, hun havde vænnet sig til selskabet og var blevet glad for det. Hun ville savne deres samtaler og især deres diskussioner. Der var få ting Moira nød som at diskutere og der var få hun kunne have berigende diskussioner med.

McCree gik i sin lænke. Han havde valgt at tage afsted i ulveform, det var mindre udsat. Hans øre hang og hans hale slæbte efter sig .. Han ville aldrig se sine vampyrer igen, det eneste han ville have var sin nye jakke .. Jacks jakke. Han havde jakken i munden, sit tæppe(?) um skuldrene og hatten på hovedet. Han prøvede at huske at han skulle være gad for Angelas skyl .. og at han snart skulle se sin flok, men det hele blev overskygget af tabet af Jack og Gabriel. Ikke at det var et tab. De holdt ham kun for at bytte, de havde aldrig rigtig været hans .. men det føltes som et tab.

Lucio gik lidt bag alle vampyrerne og så sig ivrigt om efter varulvene og især Hana. Han havde fået at vide han kunne tage tilbage til hende nu og han savnede hende forfærdeligt. Det havde været helvede at være adskilt så længe, ikke gjort nemmere af den tiltagende tørst, men han havde ikke bidt nogen. Selvfølgelig. Han havde været en smule fornærmet, da Hana havde sendt beskeden gennem ulven, he would never! Not even f his life depended on it!
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Jack

Jack

Fulde navn : Jack Morrison
Race : Vampyr
Alder : Old
Antal indlæg : 1957
Join date : 10/06/18

IndlægEmne: Re: Udveksling   Lør jun 30, 2018 11:43 pm

Jack gik med faste skridt igennem skoven, det var ham der holdt Jesses lænke. Hans hjerte gjorde ondt i brystet… han havde forelsket sig i en varulv. En varulv som troede han også var blevet glad for ham, men både han og Gabriel vidste det var bidets effekt. Det var ikke ægte. Ikke at det betød noget… Gabriel skulle have sin familie igen. Desuden, hvilket forhold ville det være? Have Jesse fanget ved sin side til han endda kom ud af trance? Nej. Jesse ville blive glad og normal når han kom hjem til sine folk… Gabriel ville få sin dronning og sin datter og han… han ville tage hjem og fortsætte hvor han slap. Det var den eneste måde.

Hanzo gik bag de andre, med afstand til ulvene. Ulvene som Genji holdt af. Den hvide ulv som skulle være klog, den brune ulv som skulle have ære… ulve han talte om som familie. Familie som Genji ikke længere betragtede ham som. Når byttet var overstået, så var det ikke sikkert han ville se Genji igen. Når de tog væk her fra… og hvis flokken af varulve havde deres liv kært blev de ikke længe. Og med dem ville Genji forsvinde… lige efter han havde fundet ham… men Genji var glad… glad med dem der havde taget ham fra ham. Glad væk fra ham.

Angela lå i sit bur og havde sørget for at krukkerne ikke kom til skade når hun blev løftet rundt på. Ikke at vampyrende ikke var nænsomme nok med hende, men krukker var skrøbelige. Hun havde ikke talt med Moira siden hun blev opdaget. Ikke rigtigt. The woman seemed… utterly unaffected by the whole thing. Det smertede Angela på en made hun ikke havde forudset. En del af hende… havde troet at Moira brød sig om hende. Selvfølgelig ikke som hun brød sig om Moira, men… måske som venner. Hvilket set i bagspejlet havde været hendes egen skyld. Hun havde knyttet sig til Moira, fordi Moira var spændende, charmerende og lod som om hun gik op i hendes velbefindende. Måske gjorde hun endda. Men for sine forsøg. Ikke fordi Moira var begyndt at bryde sig om Angela, og det var helt i orden… men hendes ulv var såret… Angela var såret… it was odd.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Zarya

Zarya

Fulde navn : Aleksandra Zaryanova
Race : Varulv
Alder : Halvgammel
Antal indlæg : 1084
Join date : 10/06/18

IndlægEmne: Re: Udveksling   Lør jun 30, 2018 11:50 pm

Zarya så op, da hun hørte lyde og spidsede ørerne nu var de her. Hun stoppede op og ventede i tavshed med blottede tænder, de skulle ikke forvente venlighed, når de kom for at stjæle endnu en fra hendes flok. Hun prøvede at minde sig om at det var et bytte, at Sombra gerne ville med dem, men hendes ulv lyttede ikke. Vampyrerne ville stjæle endnu en ulv.

Lena stoppede lige bag Zarya, klar til at tage imod vampyrerne. Hun kastede endnu et blik mod Amélie og rettede sig op. Det skulle nok gå. Amélie ville blive glad og Sombra ville blive glad. Håbede hun. Lige nu var der kun sorg at føle, sorg fra dem alle sammen. Hun havde lyst til at slikke deres ansigter og bide dem der gjorde dem triste .. men der var ikke nogen at bide, det var bare uheldigt.

Genji stoppede op og løftede snuden i luften .. kunne han lugte et svagt spor af Hanzo, eller var det bare noget han bildte sig ind? Ville Hanzo overhovedet komme ..? Han var næsten lige bekymret for at han kom og ikke kom. Det var smerteligt at se ham blandt vampyrerne og vide, hvor lidt han tænkte om varulvene .. men også forfærdeligt ikke at se ham

_________________
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sombra

Sombra

Fulde navn : Olivia Guillard Reyes
Race : Varulv
Alder : 17 år
Antal indlæg : 959
Join date : 10/06/18

IndlægEmne: Re: Udveksling   Lør jun 30, 2018 11:56 pm

Hana der totalt meget havde været der hele tiden, var ikke mærket af den pressede stemning. Hun længtes efter Lúcio og kunne ikke vente til hun skulle se ham igen! Hvor længe havde det været? Det føltes som år!... nogle af de andre havde sagt uger… men så længe havde de heller ikke været fra hinanden nogensinde efter deres bånd blev dannet!... Hun logrede og prøvede at holde sig i ro, hun havde lyst til at jumpe frem og finde ham!

Amélie stoppede op og holdt en rolig facade. Hun prøvede at holde alt sin fokus på omgivelserne, uden at give noget bekymring væk. Det ville hjælpe ingen. Hvis vampyrende holdt øje med dem, ville hende i ro være en god ting. Hvis varulvene blev bekymrede, kunne det skabe unødvendige problemer.

Sombra stoppede op. Ikke sikker på hvad hun kunne forvendte. Alle var ulykkelige og alt var underligt… det føltes ikke som hun havde regnet med. Hun havde lyst til at blive og lyst til at gå. Hun prøvede at fokusere på at hun skulle se sin far. Hendes far ville være der… hun kunne også mærke de nye ulve, dem hun aldrig havde mødt… men som hun gik op i. Og nu aldrig ville komme til at kende.

_________________
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gabriel

Gabriel

Fulde navn : Gabriel Reyes
Race : Vampyr
Alder : Old
Antal indlæg : 955
Join date : 10/06/18

IndlægEmne: Re: Udveksling   Søn jul 01, 2018 12:08 am

Gabriel trådte ud i lysningen og hans blik gled hurtigt over de mange ulve, alle andre tanker midlertidigt trykket tilbage af bekymring for .. der Sombra. Han sukkede lettet, hun var i live og i et stykke. Og ved Siden af hende stod Amélie. Han mødte hendes blik og nikkede kort, lettet. Hun så ikke ud til at have taget skade. Så så han på Zarya, "Vi har jeres ulve" sagde han kort og nikkede mod Angels bur og Jesse .. Jesse der snart var væk.

Moira så interesseret rundt på ulvene, Angelas flok. Hun så en gang mod Angela, hun måtte være glad nu, lettet over at kunne komme tilbage. Det virkede heller ikke til at nogen af ulvene fejlede noget, endnu en ting der ville gøre Angela glad. Godt. Angela burde være glad, det var det mindste de kunne sikre sig.

McCree trådt lidt tøvende længere ind i lysningen, så han var mellem Jack og sin flok. Hvis nu de skulle finde på at angribe .. eller ville have hans vampyr. Tanken fik ham til at blotte tænder.. de kunne ikke få ham. Hvis Jesse ikke kunne, kunne de heller ikke .. Kun Gabriel. Det var godt Gabriel fik ham.

Lucio fik øje på Hana og hujede højt, "Hana!" kaldte han glad og havde meget svært ved ikke bare at løbe hen til hende
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Jack

Jack

Fulde navn : Jack Morrison
Race : Vampyr
Alder : Old
Antal indlæg : 1957
Join date : 10/06/18

IndlægEmne: Re: Udveksling   Søn jul 01, 2018 12:14 am

Jack rynkede brynene en anelse da McCree knurrede og så skævede bekymret mod ham. Var der noget galt? Var der noget der ikke var som det skulle være? Han så rundt på ulvene, der var Sombra og Amélie. De var i live. Godt. Manglede der er en ulv? Det kunne han simpelthen ikke huske. Gabriel talte og han rettede ryggen lidt, det var tid til at bytte. Bytte og sige farvel til Jesse for altid.

Hanzos blik faldt hurtigt på Genji. Genji stod bag de andre ulve… han noterede sig at Guillard var i live og at Genji havde fortalt sandheden. I det mindste var deres klan ikke fuld af løgnere. Det var godt. Han rynkede brynene… ikke tilfreds med at Genji ikke skulle med ham. Men … Genji og han var ikke længere familie. Genji havde fundet sig en ny.

Angela logrede da hun endelig fik øje på sin flok. Hun rejste sig blidt i buret og så rundt på de mange ansigter.. der var tre nye imellem. To varulve. Hun prøvede at regne ud hvem af dem der var den triste pige. Det måtte være hende ved siden af vampyren. Hun tog sig sammen og lagde sin egen smerte på hylden, for at sende en beroligende følelse ud over alle sine ulve i flokken og forsikre dem om at alt var sikkert…
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Zarya

Zarya

Fulde navn : Aleksandra Zaryanova
Race : Varulv
Alder : Halvgammel
Antal indlæg : 1084
Join date : 10/06/18

IndlægEmne: Re: Udveksling   Søn jul 01, 2018 12:19 am

Zarya blev ramt af Angels magi, det var som en bølge af ro der skyllede over hende og gjorde det muligt ikke at springe frem og sætte tænderne i struben på manden der ville stjæle Sombra .. eller knurre af Jesse, der tog hendes opmærksomhed. Hun tog en dyb indånding og nikkede alvorligt, "Og vi har jeres folk. Lena" sagde hun

Lena kunne åndefrit igen og logrede lidt, det var godt at se Angela og Jesse, godt endelig at vide de var sikre. Hun slikkede Sombra an gang på snuden og Amélie på hånden, så førte hun dem frem mod midten af lysningen, mens hun så nysgerrigt på Jesses vampyr .. eller en af dem?

Genji logrede lettet, da han så Angela .. og Hanzo .. det gjorde ham glad at Hanzo var kommet, selvom det også gjorde ondt. Men Angela hjalp lidt på noget af smerten , ikke det hele .. men noget af det. Han havde brug for at få snakket med hende om alt det der var sket .. om Hanzo. Hun ville vide, hvad han skulle gøre

_________________
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sombra

Sombra

Fulde navn : Olivia Guillard Reyes
Race : Varulv
Alder : 17 år
Antal indlæg : 959
Join date : 10/06/18

IndlægEmne: Re: Udveksling   Søn jul 01, 2018 12:25 am

”FAR!” udbrød Sombra glad og en bølge af glæde skyllede over hende som hun ikke havde forudset midt i alt det triste. Hun havde savnet ham for meget! Hun så forvirret imod den hvide ulv, der gjorde hende rolig. Hun blinkede med øjnene og så nysgerrigt på hende, she seemed… nice… hun fulgte hurtigt med Lena… og kastede så et blik tilbage imod Zarya… men så så hurtigt frem igen, at se tilbage hjalp ikke. Hun fokuserede sit blik på Gabriel!

Amélie fulgte med og hun strøg en kort gang hånden over Lenas pels hvor hun kunne nå uden at gøre nogle større bevægelser da Lena slikkede hende. Hun smilede til Gabriel og nikkede kort til ham. They were ok. At least unharmed. The rest was for later.

“LÚCIO!” hylede Hana triumferende og hoppede op og ned og rundt om sig selv imens hun gøede og prøvede at stå stille og vente, men hun kunne ikke vente! Hun gik lidt mod midten, men så tilbage og logrede og logrede mere!!!!!!

_________________
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gabriel

Gabriel

Fulde navn : Gabriel Reyes
Race : Vampyr
Alder : Old
Antal indlæg : 955
Join date : 10/06/18

IndlægEmne: Re: Udveksling   Søn jul 01, 2018 12:33 am

Gabriel kunne ikke lade være med at smile og så varmt på Sombra .. han tog et skridt frem, men stoppede så op. Ikke endnu. Han så grundigt på dem, på trods af Amélies forsikring, man kunne aldrig vide sig sikker. "Sombra, how are you?" spurgte han og forsøgte at holde sin stemme rolig og ikke gå sig på af larm eller knurren .. hvilket der var en del af.

Moira så interesseret på ulvene, der virkede til at blive roligere og så på Angela der logrede lidt. Hun kom til at smile, det skulle nok fungere. Angela ville blive glad for at komme tilbage til sin flok .. og det havde jo altid været meningen hun skulle tilbage .. hun havde da bare håbet der ville gå lidt længere .. men det var heller ikke fair overfor ulven.

McCree slappede lidt af, både på grund af Angela og fordi ingen jo umiddelbart virkede til at prøve at tage hans folk .. godt .. han holdt bedre fast i sin jakke og rettede sig lidt op. Nu var det nu ... Men Gabriel virkede i det mindste glad .. godt. Han logrede lidt, Gabriels datter var også glad. Det var rart at få noget positivt fra hende.

"HANA!" råbte Lucio ivrigt og hoppede på stedet, "Jeg er der lige om lidt!" kaldte han og kunne slet ikke lade være med at smile, SNART!
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Jack

Jack

Fulde navn : Jack Morrison
Race : Vampyr
Alder : Old
Antal indlæg : 1957
Join date : 10/06/18

IndlægEmne: Re: Udveksling   Søn jul 01, 2018 12:37 am

Jack kom til at smile lidt og glemte et kort øjeblik sine egne bekymringer og selvynk "du har været savnet" sagde han tilfreds og smilede til Gabriel. Så gik han med McCree ind mod midten, med Lúcio og Angela ført efter sig (?) ... det skulle nok gå. Det var hvad der var bedst for Jesse.


Hanzo så på Genji.. der logrede og virkede glad for at se den hvide ulv. Det burde ikke overraske ham... han huskede tilbage på deres aften ved søen og rødmede svagt. Følelser han ikke burde have kom tilbage... det var bedst sådan. De kunne alligevel ikke være sammen. Hanzo var... ikke hvor han troede han havde været.


Angela smilede tilfreds da det virkede. Og den nye ulv var glad, det var rart... hun havde også været så trist. Hun sendte en ny bølge over folk og ventede tålmodigt i sit bur...

Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Zarya

Zarya

Fulde navn : Aleksandra Zaryanova
Race : Varulv
Alder : Halvgammel
Antal indlæg : 1084
Join date : 10/06/18

IndlægEmne: Re: Udveksling   Søn jul 01, 2018 12:43 am

Zarya kom til at logre lidt, både af Angelas bølger af ro og af Sombras glæde. Det var rart at se Sombra glad .. og hendes far virkede glad for at se hende. Det var godt. Hun var glad på Sombras vejne. "Hrm, godt" sagde hun bestemt, "lad os få det overstået". Zarya var ikke god ti farvel, det var hun ikke

Lena logrede lidt og slikkede Amélies hånd igen, så gav hun slip på rebet. Det var rart at se Sombra så glad .. og nu kom Jesses vampyr tættere på .. nysgerrigt gik hun over og snuste først undersøgende til Jesse og så til Jack .. eller hun prøvede at komme hen og snuse til Jack, men Jesse blev ved med at stille sig i vejen.

Genji så mod Hanzo og fik det underligt igen .. Hvad hvis det var sidste gang han så ham .. og Zarya ville have det overstået hurtigt? .. Han peb lidt bekymret

_________________
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sombra

Sombra

Fulde navn : Olivia Guillard Reyes
Race : Varulv
Alder : 17 år
Antal indlæg : 959
Join date : 10/06/18

IndlægEmne: Re: Udveksling   Søn jul 01, 2018 12:46 am

Sombra jumpede hurtigt op på sin far og slikkede ham glad overalt i ansigtet, ikke klar til at vente længere! De andre var muligvis stadig igang med at bytte, men Sombra ville vise sin far hun var ok!

Amélie undertrykte et smil og skønt hendes reb var sluppet, blev hun pænt stående og ventede på at Angela og McCree var blevet løsladt, så der ikke startede nogen konfrontationer, nu hvor at Sombra var hopper hen til de andre før de sådan.. rigtigt var blevet overrakt.

Hana derimod jumpede Lúcio så snart han var i rækkevide og slikkede ham og knurrede af vampyrene der havde holdt ham og trak ham bestemt, glad og estatisk væk fra dem "Lúcio!!!"

_________________
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gabriel

Gabriel

Fulde navn : Gabriel Reyes
Race : Vampyr
Alder : Old
Antal indlæg : 955
Join date : 10/06/18

IndlægEmne: Re: Udveksling   Søn jul 01, 2018 12:52 am

Gabriel kom til at grine og nussede Sombra bag øret, mens han holdt den anden arm om hende, "Hrm .. godt at se dig" sagde han oprigtigt og trak hende ind mod sig i et kram. Det var svært at være rigtig trist, når hans datter var så glad, "Jeg ser du har det fint, og her har jeg gået og været bekymret" brummede han og så på sine folk, "Sæt ulvene fri"

Gabriels mænd åbnede Angelas bur op, så hun kunne komme fri

Moira rynkede brynene og så efter Angela .. hun mærkede et stik i hjertet. Så var det nu. Angela skulle hjem og Moira ville blive alene igen .. hvornår var det blevet en skidt ting? Hun havde aldrig haft problemer med at være alene, men nu virkede tanken om det tomme værelse tomt og ensomt.

McCree logrede glad og nussede sin snude mod Lenas, han kunne ikke risikere at tabe sin jakke ved at slikke. Han kunne heller ikke risikere at Lena angreb Jack eller blev for glad for ham, så han prøvede at holde sig mellem dem. Og prøvede at glemme at Jack snart var væk ...

Lucio smilte stort og grinte glad, mens han kyssede sin varulv på snuden og villigt blev trukket med væk, "Hey Hana, hvor er det godt at se dig!" sagde han begejstret og begravede hænderne i hendes pels
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Jack

Jack

Fulde navn : Jack Morrison
Race : Vampyr
Alder : Old
Antal indlæg : 1957
Join date : 10/06/18

IndlægEmne: Re: Udveksling   Søn jul 01, 2018 12:57 am

Jack brummede og smilede lidt af Jesse og Lena… Jesse virkede glad. Han bukkede sig ned og fik lænken af ham. Han kløede ham diskret en gang bag øret som farvel og rettede sig op… this was it. Han prøvede at virke rolig, der var ingen grund til at gøre McCree bekymret… han ville være sig selv snart og alt ville blive godt for ham…

Hanzo så på Genji… der pev. Hvorfor? Var det en ulveting? Bare at pive..? Var han ok? Han så imod de andre ulve. De virkede som om ting var rolige nu. Han så på Genji igen….

Angela så på den åbne låge. Hun tog en dyb indånding og sendte så en kraftig bølge af ro ud til sin flok imens hun blev menneske. Det ville de ikke bryde sig om, men hun skulle have sine krukker. Hun samlede dem nænsomt op og kom ud af buret. Hun kastede et blik bag sig mod Moira og sendte hende et varmt smil. Selv hvis Moira ikke havde fået andet ud af deres selskab end viden, så havde hun nydt deres tid sammen. Hvilket var meget værdsat, især taget situationen i betragtning. Hun nikkede til hende og mimede et ”tak” og holdt krukkerne ind mod sig imens hun krydsede over på sine ulves side.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Zarya

Zarya

Fulde navn : Aleksandra Zaryanova
Race : Varulv
Alder : Halvgammel
Antal indlæg : 1084
Join date : 10/06/18

IndlægEmne: Re: Udveksling   Søn jul 01, 2018 1:02 am

Zarya slap et uvillgt knur, da Angela blev menneske og sårbar midt mellem alle fjenderne, og selv ikke hendes ro kunne holde hende fra at gå hende i møde .. så der ikke skete hende noget e.e ... og så knurrede hun igen og mere truende, da hun så arene på Jesses hals ... De havde skadet hendes ulv e.e Havde Angela ikke været der, var hun ikke sikker på hun kunne have ladet være med at angribe .. og så hjalp det også at Sombra var glad. Rigtig glad.

Lena peb, da hun så Jesses sår og puffede bekymret til ham med snuden .. og så lidt mere uvenligt på Jack. Hun blottede advarende sine tænder af ham .. men McCree knurrede utilfredst og nappede hende i øret, da hun viste tænder ..

Genji så mellem dem og knurrede også, da Angela blev sårbar .. men der virkede ikke til at ske noget. Han slappede lidt af og så mod Hanzo igen .. Hanzo ... det var svært ikke at se og tænke på Hanzo hele tiden

_________________
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sombra

Sombra

Fulde navn : Olivia Guillard Reyes
Race : Varulv
Alder : 17 år
Antal indlæg : 959
Join date : 10/06/18

IndlægEmne: Re: Udveksling   Søn jul 01, 2018 1:05 am

Sombra grinede tilfreds "fordi du er pylret" sagde hun glad og slikkede ham igen!.. så så hun overrasket på den hvide ulv der blev menneske!.. huh... det var hende Zarya synes var vildt smuk. Hun mærkede et uventet stik af jalouxi da kvinden gik over til Zarya og skulle være med Zarya og Zarya synes hun var smuk og den vigtigste.........................................

Lena var distraheret af de andre ulve og kvinden var gået over. Amélie gik hen og stillede sig ved Gabriels side "Gabriel" hilste hun og stod nu sammen med de andre vampyrer og så mod ulveflokken "for længe siden."

Hana hylede glad og slikkede Lúcio over det hele <3 <3 <3

_________________
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gabriel

Gabriel

Fulde navn : Gabriel Reyes
Race : Vampyr
Alder : Old
Antal indlæg : 955
Join date : 10/06/18

IndlægEmne: Re: Udveksling   Søn jul 01, 2018 1:11 am

Gabriel fnøs og rystede på hovedet, "Hrm, kun fordi du er uforsigtig" sagde han strengt til sin datter .. men der gik ikke længe for den strenge mine var erstattet af et smil. Han havde savnet hende, savnet dem begge to. Han så mod Amélie og nikkede med et svagt smil, "Det er det. Er alt vel?"

Moira så overraskede på Angela, da hun blev menneske .. og rødmede lidt. Hun var en smuk kvinde. Så tog Angela krukkerne og det gav mening. Hun blev selvfølgelig nødt til at bære dem. Overraskede gengældte hun det varme smil og nikkede til hende. Hun havde ikke regnet med den afsked og varmede hende underligt i brystet. Angela virkede ikke til at hade hende ... havde hendes bid alligevel haft en længere varende effekt?

McCree logrede, da Jack nussede ham bag øret og lænede sig lidt mod hans ben .. han havde ikke lyst til at gå. Og da især ikke, da Lena viste tænder af hans vampyr. Utilfredst nappede han hende og knurrede. Hun skulle ikke true Jack. Han lænede sig mere mod Jack, klar til at beskytte ham, både fra Lena og Zarya, hvis det skulle komme til det.

Lucio grinte lykkeligt og nussede Hana over det hele! <3<3<3<3<3
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Jack

Jack

Fulde navn : Jack Morrison
Race : Vampyr
Alder : Old
Antal indlæg : 1957
Join date : 10/06/18

IndlægEmne: Re: Udveksling   Søn jul 01, 2018 1:16 am

Jack tøvede og så mod McCree… der knurrede af den anden ulv. Han brummede lidt og smilede prøvende til ham ”hrm… stay safe Jesse” sagde han til ham og håbede at man ikke kunne høre på ham at han var ked af det. Hvor meget han ville savne ham. Hvor meget han havde lyst til at nægte dem at tage ham, at han helst ville blive her… men det var ikke sandt… Jesse ville have det bedre hos sin flok.

Hanzo så på Genji… han tøvede lidt og nikkede kort og lidt diskret til ham… som en form for afsked. Ikke sikker på at Genji gik op i det… men … sandheden var det nok var sidste gang de skulle ses.

Angela kom hen til de andre og smilede beroligende til dem, hun var safe ”greetings” hilste hun med et varmt smil og stillede sig bag Zarya, hvor Zarya ville have det bedst med at hun var. Moira havde smilet til hende.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Zarya

Zarya

Fulde navn : Aleksandra Zaryanova
Race : Varulv
Alder : Halvgammel
Antal indlæg : 1084
Join date : 10/06/18

IndlægEmne: Re: Udveksling   Søn jul 01, 2018 2:11 am

Zarya brummede tilfredst, da Angela var bag hende. Godt. Hun kunne beskyttes. Så knurrede hun af McCree, "Jesse, her" brummede hun, da han ikke gjorde mine til at gå mod dem .. hun viste tænder mod Jack, han kunne lige vove på at forsøge at holde hendes ulv .. e.e Hun så kort mod Sombra .. lidt bekymret

Lena knurrede lidt tilbage og så mistroisk på vampyren .. men han virkede til at gå op i Jesse .. så hun besluttede sig for at tilgive ham og logrede kort til ham, så gik hun tilbage mod Zarya og Angela, "Kommer du Jesse?"

Genji var over og slikkede Angela på armen, så snart hun var sikkert ved dem .. så så han på Hanzo igen og logrede svagt. Hanzo nikkede til ham .. var det godt eller skidt?

_________________
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sombra

Sombra

Fulde navn : Olivia Guillard Reyes
Race : Varulv
Alder : 17 år
Antal indlæg : 959
Join date : 10/06/18

IndlægEmne: Re: Udveksling   Søn jul 01, 2018 2:13 am

Sombra så på Zarya og lagde ørene ned...

Amélie så kort på Sombra og så mod Gabriel "vi er uskadte. But... we do have things to discuss." informerede hun.

Hana slikkede og gøede og var en meget lykkelig ulv <3

_________________
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gabriel

Gabriel

Fulde navn : Gabriel Reyes
Race : Vampyr
Alder : Old
Antal indlæg : 955
Join date : 10/06/18

IndlægEmne: Re: Udveksling   Søn jul 01, 2018 2:21 am

Gabriel rynkede brynene og nikkede lidt, "Hrm .. ja, når vi kommer tilbage" sagde han og så lidt mellem dem .. Sombra så trist ud. "Vi er færdige her" bekendtgjorde han og begyndte at gå .. efter at have kastet et sidste blik på McCree .. Hvis det tog meget længere, var han ikke sikker på han kunne opgive ham

Moira nikkede til Angela, "Brug urterne vel" sagde hun med et svagt smil og begyndte at gå efter Gabriel. En lang afsked ville kun gøre det hårdere.

McCree peb og stødte mod Jack igen, ".. take care of yerself" mumlede han og fulgte modvilligt med Lena ...

Lucio var meget lykkelig! <3Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Jack

Jack

Fulde navn : Jack Morrison
Race : Vampyr
Alder : Old
Antal indlæg : 1957
Join date : 10/06/18

IndlægEmne: Re: Udveksling   Søn jul 01, 2018 2:24 am

"I lige måde" brummede Jack og så på McCree gå.... og fulgte så med de andre.. it was for the best.

Han tøvede da de andre gik............. han så en sidste gang på Genji.. der havde sine folk nu.. og gik modvilligt med de andre.

Angela nussede glad Genji og smilede til ham "I'm glad you are all safe" sagde hun
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Zarya

Zarya

Fulde navn : Aleksandra Zaryanova
Race : Varulv
Alder : Halvgammel
Antal indlæg : 1084
Join date : 10/06/18

IndlægEmne: Re: Udveksling   Søn jul 01, 2018 2:26 am

Zarya brummede og så bekymret og trist efter Sombra, "Hrm .. look after her" beordrede hun vampyrerne, så vendte hun sig også og begyndte at gå

Lena logrede lidt .. men kastede så et trist blik efter Amélie .. hun sukkede svagt, det ville blive trist

Genji nussede Angela lidt med snuden og peb .. han så efter Hanzo .. Hanzo forsvandt ..

_________________
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Udveksling   

Tilbage til toppen Go down
 
Udveksling
Tilbage til toppen 
Side 1 af 2Gå til side : 1, 2  Next

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Vampires and werewolves :: __̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ ̡͌l̡̡̡̡.___ :: Skoven-
Gå til: